Dec
16
1:00 AM01:00

Balthazaar

Balthazaar.jpg

Julfest med Balthazaar som spelar Peps. Vi startar med vår egengjorda glögg sedan serverar vi krispig grissida med rödkål, brysselkål, sockerstekt potatis & go sås och avslutar med ris a la Malta 395:- Starkt begränsat antal platser. Välkomna att boka bord på 0431-302 302 eller sikrot.com

View Event →
Nov
23
to Nov 24

RönneBrygg lägger till

RB.jpg

Rönne Brygg angör

vid Sikrot brygga

Välkomna på öl leverans, vi får vår nya leverans av vår egen öl Rönnebrygg från Skelderwikensbrygghus direkt leverarad på ån klockan 17.00
Kvällens erbjudande serverar vi vår öl för 50:- samt Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, ärtor & brynt smör för 135:-
Välkomna att boka bord 0431-302 302 eller sikrot.com

View Event →
Nov
11
2:00 AM02:00

Dj Galore

Galore.jpg

Africansdisco Italiensk rock elektroniska houserytmer

DJ Galore gästar Sikrots på lördag och bjuder på spännande musikäventyr med sina vinylspelare. Det kommer spelas afrikansdisco, italiensk rock och elektroniska houserytmer i baren. Till detta kommer det serveras goda drinkar och tilltugg. Kom och njut av musik och häng i en avslappnad miljö på Sikrots i Ängelholm nu på lördag den 10/11 Kl 20.00-24.00.

View Event →
Nov
3
to Nov 5

Vernissage med Jean-Louis Marchandise

Jean-Louis Marchandise född 1945 i Vesoul i östra Frankrike. Fadern var poliskommissarie och därför flyttade familjen ofta runt i Frankrike. År 1949 flyttade man till Toulon på kusten i Provence och här bodde man framtill 1956. Under åren återkom man varje sommar till Provence då familjen trivdes  bäst här på grund av maten, klimatet, färgerna och dofterna i naturen.

Studier vid restaurangskolan i Thonon-les-Bains avslutades 1966 och därefter genomfördes militärtjänstgöring som korpral med ansvar för officersmässen i Auxerre i Bourgogne.

En semesterresa till Sverige i augusti 1969 resulterade i anställning som kock på en liten fransk restaurang i Helsingborg. År 1975 öppnade Jean-Louis sin egna restaurang La Petite välkänd för många.

Under en resa år 1994 började Jean-Louis att rita av landskapet i ett litet beställningsblock. Väl hemma igen provade han med barnens utrustning att måla motiv från Provence i akvarell. Senare har det även blivit målningar akryl.

Under åren som restauranginnehavare fram till 2014, har Jean-Louis tavlor visats på La Petite.

År 2015 hade Jean-Louis en väldigt lyckad utställning på Jakob Hansens Hus.

Inspiration till motiven, hämtar Jean-Louis från sina minnen och resor i Provence. Jean-Louis vill gärna dela med sig av dofter och färger från sitt älskade Provence.

Bienvenue!

View Event →
Oct
13
12:00 AM00:00

Winemakers Dinner

Thimans.jpg

Chateau de la Gardine

Välkommen till vår populära winemakers dinner - en alldeles speciell kväll när representant från vingården kommer på besök och berättar om sina viner och vårt fantastiska kök lagar något alldeles speciellt med de utvalda vinerna som utgångspunkt. Den här gången kommer vinerna från Chateau de la Gardine i Chateauneuf-du-Pape. Var ute i god tid och boka bord !
Ett arrangemang tillsammans med Thimans Viner AB

View Event →
Jun
3
1:00 AM01:00

Ulf Lundell med Posörerna

Posörerna.jpg

En speciell kväll med Posörerna som spelar Ulf Lundell låtar
Vi serverar vår carvingbuffé med massor av läckerheter
Musik+Mat=295:- Välkomna att boka bord på www.sikrot.com eller 0431-302 302

https://www.youtube.com/channel/UC0Tr40VSFpHfhiJ4qqEHiGA?app=desktop

Posörerna har sedan 90-talet hyllat artisten Ulf Lundell i alla dess former. Spelat hans kända och okända låtar. 
Allting började på Restaurang Victoria i Göteborg där Posörerna var husband. Bandet blev nästintill en institution som även Ulf själv kände till. Efter några hektiska år tog sedan Posörerna långledigt från scenen. I nästan 20 år fortsatte dom repa och lyssna tills lusten blev alltför stor och sedan fem år är Posörerna tillbaka på scenen igen. 

View Event →